• di. mei 21st, 2024

Je kinderen zullen de leukste tijd beleven met een zomerkamp bij Club Adventure

DoorRedactie

jan 21, 2019 #Vakantie

Wanneer je een dochter of een zoon heeft die een leeftijd heeft tussen de 5 en de 16 jaar oud en wilt hij of zij graag weg in de zomer? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen op de website van Club Adventure. Ieder jaar opnieuw kiezen veel ouders en kinderen ervoor om naar het zomerkamp van Club Adventure te gaan. Dit vanwege de zeer goede recensies en de positieve reacties van de voorgaande jaren. Samen met de professionele begeleiding zal je kind een onvergetelijke week hebben op een leerzame, leuke en zeer veilige manier. Om meer informatie te lezen betreft Club Adventure of de zomerkampen zelf, kan je altijd de website bekijken. Mocht je niet de juiste informatie vinden, dan kan je natuurlijk ook contact opnemen.

zomerkamp

Vele verschillende soorten zomerkampen

Wanneer je op de website kijkt, kan je zien dat zij een zeer groot assortiment aan verschillende zomerkampen hebben. Alle zomerkampen die Club Adventure aanbiedt, worden onderverdeeld in verschillnde leeftijdscatogorieen tussen de 5 en de 16 jaar oud. Binnen deze leeftijdscatogorien kunnen de kinderen ook kiezen uit verschillende thema’s. Het gehele kamp zal dan bestaan uit het gekozen thema. Zo kunnen zij bijvoorbeeld kiezen voor het gamekamp of het knutselkamp.

Je kind is in goede handen

Wanneer je je kind op zomerkamp bij Club Adventure laat gaan, weet je zeker dat je kind in goede handen is. Club adventure heeft namelijk verschillende keurmerken op hun naam staan.

Door Redactie